29 May 2012

Weather for Manchester, UK

20°C | °F
TueWedThuFri
Chance of RainChance of RainChance of RainChance of Rain
Partly Cloudy


Wind: W at 9 mph


Humidity: 60%22°20°10°19°19°




Assalamualaikum warahmatullah.

Didoakan semua sahabat dalam limpahan rahmat dan kasih sayang Allah.
Saya sedang merindui.
Saya juga sedang mengharungi siang yang panjang, malam yang singkat.
Saya juga sedang bertungkus lumus..
Saya juga sedang serabut..

Alhamdulillah 'ala kulli haalin.


Salam penuh kerinduan dari jauh,
hann





May 2012
10 Jumaada Al-Thani 1433 - 11 Rajab 1433


May

Jumd2
Rajab

Day

Fajr
(Dawn)

Shorook
(Sunrise)

Zuhr
(Noon)

Asr
(Afternoon)

Maghrib
(Sunset)

Isha
(Night)
16/10Tue4:045:341:065:118:3910:09
26/11Wed4:025:321:065:128:4110:11
36/12Thu4:005:301:065:128:4310:13
46/13Fri3:585:281:065:138:4510:15
56/14Sat3:565:261:065:148:4710:17
66/15Sun3:545:241:055:158:4810:18
76/16Mon3:525:221:055:158:5010:20
86/17Tue3:505:201:055:168:5210:22
96/18Wed3:485:181:055:178:5410:24
106/19Thu3:465:161:055:178:5510:25
116/20Fri3:455:151:055:188:5710:27
126/21Sat3:435:131:055:198:5910:29
136/22Sun3:415:111:055:199:0010:30
146/23Mon3:405:101:055:209:0210:32
156/24Tue3:385:081:055:219:0410:34
166/25Wed3:365:061:055:219:0510:35
176/26Thu3:355:051:055:229:0710:37
186/27Fri3:335:031:055:239:0810:38
196/28Sat3:325:021:055:239:1010:40
206/29Sun3:305:001:055:249:1210:42
217/1Mon3:294:591:055:259:1310:43
227/2Tue3:274:571:065:259:1510:45
237/3Wed3:264:561:065:269:1610:46
247/4Thu3:254:551:065:269:1710:47
257/5Fri3:244:541:065:279:1910:49
267/6Sat3:224:521:065:279:2010:50
277/7Sun3:214:511:065:289:2210:52
287/8Mon3:204:501:065:299:2310:53
297/9Tue3:194:491:065:299:2410:54
307/10Wed3:184:481:065:309:2610:56
317/11Thu3:174:471:075:309:2710:57

07 May 2012

Bonjour!

Welkom!
Itu bendera2 yang menyambut saya dan kawan-kawan dari manchester unuk field trip kami kemarin.

Bertolak dengan kumpulan pertama menaiki penerbangan Air Brussels jam 10.45 pagi waktu Manchester, dan sampai di Brussels jam 2.20 petang.waktu di brussels dari sejam dari british time.

Kami berlegar-legar je petangnya di sekitar city centre. Bebula nanti saya letak gambar and cerita penuh perlegaran tu.

Hari ni kami dibawa ke European Commission untuk sesi sehari. Ni je gambar sekeping dari dalam telefom.

Sangat beat untuk pengisian hari ni. Sepeeri yang cikgu saya cakap, belajar bukan setakat dalam kelas..

Till then, babai dulu.
Sembang lagi nanti.

Titik

01 May 2012

Selamat malam dan selamat pagi

Saya rasa mcm nak ngetweet ja.
Tapi saya tak nak orang tu baca tweet saya. Maka saya memblog.

saya nak ucapkan selamat pagi dan assalamualaikum unt kawan2 malaysia dan yang berada di zon yang sewaktu dengannya. Dan saya nak ucapkan selamat malam untuk diri sendiri. Setelah sekian minggu tak kenal tilam dan bantal, alhamdulillah, dalam payah, Allah mudahkan untuk kali ni.

saya nak lena dengan minda bebas dari segala assignment. Until matahari menjelang esok, saya akan pikir benda lain yang lebih besar. InsyaAllah.

Selamat malam.
11.20 pm

Dah dulu
Titik