17 May 2010

Hari ni..

“Jadilah orang yang terbaik pada pandangan Allah, jadilah orang yang paling rendah pada pandangan diri sendiri dan jadilah contoh yang baik pada pandangan orang lain.” Saidina Ali Abi Thalib

13 May 2010

Happy Birthday, Irfan


Dear wonderful son.

Happy 7th Birthday - 11052010.

Love u..

Baba, Mama, Kakak, Azim, Nina
Posted by Picasa

First post

Saya buat satu site baru..

Kenapa?

Ni untuk saya relax, lepak, dan tulis apa yang saya suka. Site lain.. agak skim sikit bunyiknya. Bila saya melilau-lilau aka blogwalking.. saya suka dengan bloggers yang bercerita seolah-olah saya dekat dengannya. Blog yang sedia ada, tanak lah campur-campur dengan repekan saya.

Fokus site?

360 degree.. dulu, penah ada site macam ni.. tapi ditiadakan sebab tak sempat nak komitkan diri dengan benda alah ni. Sekarang ni sedang menganjak paradigma dari FB ke sini. (Baba tak marah kan? *peace*)